joi, 24 mai 2012

Biserica Sf. Gheorghe Orbic sub ape...


Ploaia torențială căzută în dupa amiaza zilei de 24 mai 2012 a inundat mai multe case precum și curtea bisericii Sf. Gheorghe Orbic din Buhuși.
 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău a intervenit pentru evacuarea apei din patru locuinţe şi 25 de gospodării din cartierul Orbic, oraşul Buhuşi, inundate în urma ploilor torenţiale căzute în cursul serii de joi în zona de nord a judeţului.

Iniţial, toate cele patru familii care locuiau în casele inundate au fost evacuate, trei dintre ele putând reveni odată cu evacuarea apei din imobile de către pompieri.

"La solicitarea autorităţilor locale, am intervenit în zonă cu motopompe pentru evacuarea apei atât din cele patru locuinţe, cât şi din cele 25 de curţi şi grădini. Din păcate, una dintre familii nu a mai putut reveni în casă, urmând a fi cazată provizoriu de către primărie într-un cămin de la o unitate şcolară din oraş", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.


Traficul feroviar se desfăşoară însă cu dificultate pe relaţia Oneşti - Adjud, cu restricţii de viteză, la fel cum se întâmplă şi în nordul judeţului Bacău, pe teritoriul localităţilor Gârleni şi Buhuşi.


































 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu